Ljudkatalog: On the Tip of My Tongue | Kapitel 3

Som en del av utställningen On the Tip of My Tongue presenteras av ljudkatalog i fem kapitel. Den innehåller inspelat material som är relaterat till de medverkande konstnärerna och till utställningens grundläggande idéer.

Kapitel 3: Miranda July och Sheila Heti
Konstnären och författaren Miranda July, baserad i Los Angeles, samtalar med den kanadensiska författaren Sheila Heti om skapandet av We Think Alone. Med utgångspunkt i både skaparens (July) och deltagarens (Heti) perspektiv är samtalet inriktat på utmaningarna kring att publicera personlig information, åskådarens roll och frågan om hur e-post kan bli konst.

We Think Alone är ett konstverk av Miranda July på uppdrag av Magasin 3 till utställningen On the Tip of My Tongue. Det består av en sammanställning av 20 e-brev skickade från utkorgen hos deltagarna Kareem Abdul-Jabbar, Lena Dunham, Kirsten Dunst, Sheila Heti, Etgar Keret, Late och Laura Mulleavy, Catherine Opie, Lee Smolin och Danh Vo. Breven skickades en gång i veckan mellan den 1 juli och den 11 november 2013 och existerar bara i inkorgen hos dem som anmälde sig för att ta emot e-breven.

Medverkande: Miranda July, konstnär och författare, Sheila Heti, författare, Tessa Praun, intendent Magasin 3 och Richard Julin, chefsintendent Magasin 3
Språk: engelska
Datum: oktober 2013
Längd: 34 min
Utställning: On the Tip of My Tongue

Lyssna på:
Kapitel 1
Kapitel 2
Kapitel 4
Kapitel 5

Ljudkataloger
Dela: