Dataskyddspolicy

Hur hanterar vi dina personuppgifter?

GDPR – Dataskyddsförordningen gäller som lag i alla EU:s medlemsländer från och med den 25 maj 2018 och ersätter Personuppgiftslagen (PUL). Dataskyddsförordningen innehåller regler om hur man får behandla personuppgifter.

Magasin III Museum for Contemporary Art är ansvarig för de uppgifter du lämnar till oss när du registrerar dig för nyhetsbrev. Denna information innefattar din e-postadress och används på följande sätt: Vi lämnar inte ut dina uppgifter till en tredje part. Vi använder MailChimp för att lagra våra mottagarlistor för e-postutskick – all data lagras på en säker server i USA med syfte att distribuera nyhetsbrev och inbjudningar via e-post.

Du har rätt att efter begäran få ta del av de personuppgifter som finns registrerade om dig. Om de är felaktiga, ofullständiga eller irrelevanta har du rätt att begära att uppgifterna rättas eller raderas.

Vill du veta mer?
Vill du ha mer information, ändra dina uppgifter eller anmäla att du inte vill att vi lagrar uppgifter om dig enligt ovan är du välkommen att kontakta oss på e-post på: info@magasin3.com

Denna dataskyddspolicy är ett levande dokument och innehållet kan komma att uppdateras. Policyn senast uppdaterad 2020-03-11.

NYHETSBREV

Prenumerera på nyhetsbrevet för att få information och inbjudningar från oss.